B&K - Tidningen - 2002 - Nummer 12 - Ledare

Ledare

Sidan skapad 2002-11-23
Uppdaterad 2004-08-03
 
B&K 12/2002

Ove Rytter

Ove Rytter, förlagschef:
[email protected]

 
Kommentarer
Maila eller använd formuläret nedan:

namn (valfritt):

e-post (om du vill ha svar):

meddelande:

Ledare från B&K Sports Magazine 12/2002:

Grädde på julmoset

Välkommen till B&K Sports Magazines späckade julnummer. Lite tjockare än vanligt, men definitivt inte fet.

Vi på redaktionen är just hemkomna från Las Vegas och Olympia Weekend. Detta är världens tuffaste proffstävling inom "kroppskulturen". Freakigt! Här får du se haktapparbilder på elitens elit. I månadens Presspytt (lika kul att producera varje månad) tar jag upp diskussionen kring denna typ av proffstävlingar. Och ger min syn på saken. I samband med detta blir jag lite nostalgisk - och eftertänksam. Något vi gamla "rävar" allt oftare blir. Vart är vi på väg? Hur ska jag själv tänka, för att inte tappa perspektivet?

B&K Sports Magazine värnar - som alltid - om den skandinaviska scenen, händelserna på hemmaplan och profilerna. I denna utgåva har vi träffat en rad trevliga profiler. Bland annat Anoma Marasinghe, som vi har kallat "Sveriges kvinnligaste krutpaket". Hon flyttade för 15 år sedan från Sri Lanka till Jönköping, bläddrade i en B&K och...

Du får även en lektion i "Finputs" av Fredrik "i sitt livs form" Age. Han ger här en intressant rapport från katabolträsket.

Vi har även gett oss på ett legitimerat(?) missbruk; Koffein. En tänkvärd text, illustrerad av vår oförliknelige Seth Janson.

I artikeln "Tävlingsdax" får du goda råd för toppform och tävling. Råd du kan ta till ditt hjärta. Vare sig det rör sig om B&K:s fototävling, polarna på gymmet eller en "riktig" tävling.

Vi har även varit i Kuala Lumpur och sett tävlingen World Strongest Man samt rapporterar från både dam- och herr-VM i bodybuilding.

Som grädde på julmoset kan du i julstöket lära dig mer om hur styrka och volym hänger ihop. Kunskap som kanske ger dig informationen och inspirationen du behöver för att hålla ditt träningsnyårslöfte, för att, som jag skriver i presspytt "...komma 30 % på vägen mot Levrones axlar, Priests magrutor och Colemans armar."

Så länge du har förnuftet, glädjen, kunskapen och distansen med dig in i gymmet, då är bodybuilding världens bästa, roligaste och mest effektiva sport för att komma i form. Glöm aldrig glädjen, sundheten och de ideal du kan stå för. Och vill uppnå.

Utrusta dig med ett Arnold-leende, sätt upp dina egna mål för 2003 - och ha en riktigt bra jul!