B&K - Tidningen - 1997 - Nummer 2 - Ledare

Ledare

Sidan skapad 2002-02-04
Uppdaterad 2002-03-11
Sök på B&K:s webbplats
 

Sök på nätet med gymråttans favorit:

Sök på webben med Google

 
Kommentarer
Maila eller använd formuläret nedan:

namn (valfritt):

e-post (om du vill ha svar):

meddelande:

B&K Sports Magazine 02/1997:

Ett ögonblick!

Det kostar en krona och nio öre per dag att prenumerera på B&K Sports Magazine och inte höjer vi priset. Inte än i alla fall. Bra, va?
 
Vi har nu, på läsarnas begäran, en heltäckande plast runt de exemplar som skickas till prenumeranter. Detta av två anledningar: För det första stjäls det en hel del tidningar på posten. Med en icke synlig förstasida kommer detta otyg förhoppningsvis att minska. Som prenumerant får du en snyggare, oskadad tidning på köpet.
 
Vi kommer under året att starta en nybörjarskola i B&K! Vi förundras över hur fel många tränar. Det spelar ingen roll vilka vitaminer eller proteiner du äter om du tränar fel! Nyckelorden för att lyckas i sina föresatser är regelbundenhet, intresse, tempo och hjärna.
 
För att komma någon vart måste träningen vara regelbunden, utan veckovisa uppehåll och månader av slarv med maten.

  • För att lyckas med detta måste det handla om ett genuint intresse.
  • Att hålla tempo i träningen är nödvändigt, både för psyket och motivationen.
  • Det handlar faktiskt inte bara om hur ofta vi är på gymmet - eller hur länge. Det handlar om kvaliteten på det vi gör när vi väl är på plats.
  • När det kommer till hjärnan, så är den avgörande för det mesta. Såklart.
  • Med en perfekt teknik, i alla övningar, är mycket vunnet på vägen till den kropp du vill ha. "Dåliga anlag" beror oftast på - just det - dålig teknik!

Vi som producerar B&K Sports Magazine tränar själva. Även våra medarbetare är alla mycket välutbildade och kunniga.
 
Enligt en undersökning gjord under 1996 av International Marketing Research Institute, IMRI, når B&K Sports Magazine totalt 97 000 tränande människor i månaden, varav 85 000 är män!
 
I år ska vi ge ännu fler chansen att lära sig hur det går till att träna! Vi börjar med att i detta nummer ge våra läsare de 100 bästa träningstipsen! En artikel att sätta upp på gymmet - eller att ge bort till någon du vill hjälpa.