Om

Välkommen till BK-sportsmag.se! Vi är en sajt som vill göra dig till en bättre sportsbettare! Med information, guidningar och tips om betting är vår förhoppning att öka förståelsen till betting och vad man bör tänka på när man bettar och tippar matcher. Vi har själva lång erfarenhet av detta och vill inget hellre än att sprida vår kunskap om sportsbetting. BK står för Betting Knowledge och grundar sig i vår beprövade erfarenhet av tippa. Här hittar du recensioner av spelbolag och en hel del tips och artiklar om hur man kan tänka för att förbättra sitt bettande.

Tänk på att spel om pengar innebär en risk att du kan förlora hela ditt satsade belopp. Spela aldrig för mer pengar än du har råd att förlora. Vi föredrar att se spelande som ett nöje och extra krydda för när vi kollar på matcher. Tro inte att du snabbt ska bli rik på att tippa rätt några matcher, det är få förunnat. Vi uppmuntrar inte heller till spel så se vår sajt som en kunskapskälla och underhållning i informationssyfte då vi inte är rådgivare och inte heller kan garantera att våra råd är riktiga i alla situationer eller tar ansvar för ditt eventuella bettande. Du spelar med andra ord helt på egen risk om du väljer att göra det.