BK-sportsmag.se

Betting Knowledge Sportsmag

Money management – håll koll på dina pengar när du bettar

Money management eller helt enkelt att hålla koll på dina pengar när du bettar kan vara avgörande för framgång eller platt fall. Det räcker inte att bara vara duktig på sport och kunna göra förutsägelser av resultat. Då är endast hälften vunnet och det räcker inte! Här följer några enkla tips om hur du kan tänka kring risk och belöning och framför allt handfasta råd om hur du framgångsrikt tar hand om dina pengar. Bli inte en av dom som borde ha haft koll, skaffa dig koll!

Risk och belöning

Risk och reward, eller risk och belöning som det heter på svenska handlar om avgöra sannolikheten för att ett specifikt odds ska inträffa. Risk och belöning går alltid hand i hand. Är risken hög så är belöningen hög och är risken låg är belöningen också låg, det vill säga höga och låga odds. En bra bettare bedömer hela tiden och avväger mellan risk och belöning. En bra bettare sätter heller inte alla sina pengar på ett odds, hur bra det än ser ut att vara, utan sprider sina risker- låga som höga, för att bättre kunna klara dalarna mellan topparna.

Ta hjälp för att hålla koll!

Att ha ordning på sina pengar är viktigt för oss alla, det gäller att handla smart i varje aspekt! Här följer några handfasta tips till dig som vill förbättra dina vinster. Bland annat finns appar som vara till stor hjälp. Här hittar du en lista över appar som kan hjälpa dig att hålla koll på din ekonomi och förbättra din money management.

Siffror på en miniräknare

Förutom att sprida sina risker enligt risk och belöning-principen, dvs satsa både på hög- och lågoddsare för att sprida riskerna så kan det vara värt att spara en viss del av sin spelkassa med jämna mellanrum. En del bettare sparar en viss procent av varje bet, andra av varje vinst. Ytterligare ett tips för att hålla koll är att föra en slags enkel redovisning för betting och vinster.

Många tips för att hålla koll

Snart börjar fotbolls-VM i Ryssland och då har vi ett ypperligt tillfälle att dra nytta av tipsen gällande money management och undvika de stora fallen. Tänk igenom risk och belöning- blanda bet med hög och låg risk och satsa inte allt på ett kort. Använd dig av appar för att hålla koll på din ekonomi och för dagbok där du redovisar dina bettings. Vårt sista tips är att alltid avsätta en viss procent av varje betting eller vinst. Och framförallt, njut av sommaren och fotbolls-VM!