BK-sportsmag.se

Betting Knowledge Sportsmag

Här hittar du höga odds under Fotbolls-VM och den bästa livestreamingen

Snart är det dags för årets största och häftigaste sporthändelse! De allra bästa nationerna ska göra upp om vilka som är de regerande världsmästarna i fotboll. Turneringen ska hållas i Moskva och miljontals människor kommer att följa det hela genom TV-sändningar och live streams. Det är många av oss som älskar fotboll som vill krydda mästerskapet lite extra genom att betta på våra favoriter och i den här texten kommer du att få lite matnyttiga länkar till ställen på internet som sammanställt feta bonusar och odds för den som jagar den absolut bästa dealen. Vi kommer dessutom att analysera en del fakta om lagen vilket kan hjälpa dig på traven om du vill lägga kvalificerade bets. Slutligen kommer du att få tips på vilka spelsajter som har de bästa mobila lösningarna så att du kan betta oavsett var du är.

Vem har bäst chans?

De nuvarande regerande mästarna och ett av Europas absolut främsta lag är Tyskland. De vann nyligen Confederate Cup och de är några av de absoluta favoriterna att vinna årets världsmästerskap. För att komma ur gruppspelet måste de slå Sverige, Mexico och Sydkorea, men de har visat gång på gång att de har vad som krävs för att slå sig långt fram i stora turneringar. Enligt nuvarande odds är dock Brasilien en ännu större favorit med odds så låga som 4/1. Vill du ändå satsa på dem så kan du klicka här för att jämföra nätets bästa oddsbonusar. Med tuffingar som Costa Rica, Schweiz och Serbien i gruppen kommer det dock inte bli någon lätt match att ta sig till slutspelet.

Snart dags för VM

Trots att Spanien åkte ut redan i gruppspelet i mästerskapet 2014 kan man inte neka att de är en faktor att räkna med, och de vann ju faktiskt hela spektaklet år 2010. I år kommer de att möta sitt grannfolk Portugal i gruppen vilket kan bli svårt, men de flesta tror att de kan ta sig förbi Marocco och Iran. Ett land som endast vunnit en gång för tio år sedan är Frankrike. Där finns många talanger att välja mellan och oddsen för fransmännen ligger just nu på 13/2. Vårt nordiska brödrafolk Island kommer att vara med i världsmästerskapen för första gången i år, men många tycks inte tro så högt om deras förmåga då oddsen nu ligger på 200/1.

Hur kan man kolla?

Det finns många olika sätt att se på fotbolls-VM. Det vanligaste var under många år att titta på vanliga TV-sändningar, men i och med digitaliseringen har antalet alternativ mångdubblats. Precis som förut köper mediehus rättigheterna till matcherna men istället för att sända i vanlig TV så kan de streamas via tjänster som Cmore, Viasat Sport och andra internetbaserade streamingtjänster. Till och med företag som Netflix och SF har börjat köpa matchrättigheter. Det innebär att du eventuellt kan följa VM från en fotölj i en biosalong! Klicka här för TV-tablån och förslag på var du kan streama matcherna och hitta det som passar dig bäst.

Både Cmore och Viasat Sport har nästan fått monopol på de svenska sportsändningarna. De erbjuder olika paket man kan välja mellan där priset och utbudet kan anpassas efter kundens önskemål. Den som är mer traditionellt lagd kan fortfarande gå till sportbarer och se matcherna, med en snabb internetsökning kan du se vilka barer i din stad som har rättigheter att visa fotbolls-VM. Ett av de smidigaste alternativen är att streama matcherna direkt via en spelsajt, men det är långt ifrån alla sajter som erbjuder detta. Vi får minnas att rättigheter att visa fotbolls-VM är dyrt. Det finns många ”pirat-streams”, men detta är både olagligt och väldigt opålitligt. Kan du tänka dig något värre än att missa en straff för att videosändningen laggar?

Betta smartare nu

Om man är en nybörjare på att betta kan det te sig nästan oöverkomligt. Det första man bör göra är att jämföra oddsen på en match hos olika spelbolag för att se vad andra spelare tror om utgången på en match. Det är dock också viktigt att du går på din egen känsla. Många som börjar spela lägger massor av små bets på höga odds för att maximera sina chanser att göra en stor vinst. Detta går, men tänk på att oddsen alltid har en inbyggd vinst för spelsajten enligt devisen ”huset vinner alltid”. Det sämsta man kan göra är att försöka ”jaga ikapp” tidigare förluster vilket nästan alltid gör att man hamnar i en ond cirkel av dåliga betts. Klicka här för att läsa mer om hur viktigt det är att ständigt ligga steget före alla andra.

Innan du lägger ditt första bet är det viktigt att du har en handlingsplan för vad du ska göra om du förlorar och vad du ska göra med eventuella vinster. Gör du inte det så kommer du garanterat att snart ha förlorat pengarna igen. Tricket för att kunna spela långsiktigt är att alltid bara satsa en viss, låg procentsats av hela din budget. Om du är riktigt säker på utgången kan du satsa upp till 4 %, är du osäker så lite som 1 %. När du tjänar in pengar blir betten större, när du har en dålig period blir de mindre. Detta system innebär att du aldrig riskerar att förlora hela din budget oavsett hur dåligt det går.

Kanske vinner Brasilien?

Vad skiljer sig från tidigare år?

För första gången kommer en videodomare ha möjlighet att överklaga huvuddomarens beslut. Expressen rapporterar om det hårt kritiserade domarsystemet VAR som kommer användas under VM. Det är det första stora mästerskapet som ska pröva de flitigt debatterade reglerna. Systemet innebär fler lite längre stopp i spelet eftersom videodomaren måste få tid att studera filmerna för att kunna döma rättvist. Många spelare uppger att de hellre ser att en vanlig fysisk domare har total makt över domsluten, dels eftersom det nya systemet innebär avbrott och dels för att en del spelare, som den svenske Ola Toivonen uttryckte sig ”gillar det här lite oärliga”. Hur det går med videodomare i världsmästerskapen återstår att se, det har testats i Franska ligan med viss framgång. Förhoppningsvis orsakar bytet av system inga stora problem.

Som alltid när ett stort sportevenemang ska gå av stapeln i ett land med vissa sociala problem så uppstår en del mindre trevliga problem att lösa. Precis som före OS i Sotji så måste den ryska staten nu ta tag i de tusentals herrelösa hundar som lever på gatorna i Moskva. Västerländska medier rapporterar att företag har anlitats för att avliva så många som möjligt av dessa hundar med masskjutningar och förgiftningar innan de tusentals fotbollsturisterna börjar välla in i staden från världens alla hörn. Flera stora städer i Asien och Centralamerika har blivit anklagade för att sätta fattiga och hemlösa människor i förvaring för att de inte ska ”förfula” landskapet inför stora sportevenemang. Vi hoppas att detta inte sker i Moskva.

Välj rätt spelbolag

Innan du bestämmer dig för vilket bolag du ska spela på bör du göra en del efterforskningar. Tänk på att vissa spelbolag är bättre än andra på en del sporter men sämre på andra sporter. Det kanske viktigaste är att du inte spelar i ett bolag med låg transparens då de ofta är oseriösa och kan försöka lura dig. Läs oberoende recensioner av andra spelare och var väldigt uppmärksam på vilka villkor som gäller för att delta i bonuserbjudanden och liknande. Det finns knappast något mer irriterande än att kämpa för att fylla upp ett omsättningskrav och sen få reda på att man inte kan få ut någon vinst eftersom man använder Skrill. Om en sida fungerar dåligt så kommer allmänheten snart att veta det, så läs recensioner och gör efterforskningar.

Om du inte har spelat så mycket tidigare bör du jämföra massor av spelbolag och sajter för att avgöra vilka omsättningskrav för bonusar och liknande som är rimliga, och räkna på vad de faktiskt kostar. En omsättningsbonus på 20x bonusbeloppet på en 50% insättningsbonus på en insättning av 3000 kronor ger ett bonusbelopp på 1500, och för att kunna ta ut någon vinst måste du spela för 30 000 kronor, oftast inom en månad från det att du tog del av bonuserbjudandet. Att spela på fotboll är en väldigt rolig och givande hobby men om man brister i sina efterforskningar så riskerar man att utsätta sig för otrevliga överraskningar. Undvik det.

Gör det mesta av VM

Nu har du fått en del länkar till ditt förfogande som kan hjälpa dig som gillar att spela att göra det mesta av årets största fotbollshändelse. Vi hoppas att du kommer att hitta de bästa spelbolagen, oddsbonusarna och de fetaste barerna där du kan sitta med polarna och betta i realtid medan ni ser på matcherna. Tänk på att hålla huvudet kallt och inte spela för hetsigt – det är precis som aktier, det kommer alltid att finnas bättre och sämre perioder och den spelare som fortsätter i ett lugnt tempo är den som lyckas i längden. Om man drabbas av panik och börjar spela på dåliga betts för att täcka tidigare förluster kommer snart att ha förlorat hela budgeten och kommer aldrig mera att vilja spela.