B&K - Webbshop - Produktbeskrivningar - Allt om fettförbränning 1

Allt om fettförbränning 1

Omslag


Beställ boken i B&K:s
Klicka här för att gå till B&K:s webbshop!

 
B&K Newsletter

Läs mer om nyhetsbrevet

 

Ur innehållet

Förord
• Fettförbränning och fettceller – funktion och historia
Fördelarna med en effektiv fettförbränning
• Hur går fettförbränningen till?
• Näringslära
• Vad äter du egentligen?
• Energibehov och energiförbrukning
• Energiprocent, avslöja kalorierna!
• Kroppens kraftfulla hormoner
• Varför blir man överviktig?
• Maten som ger fettförbränning
• Rätt fett för fettförbränning
Morgonpromenader
• Högintensiv träning
• Glykemiskt index, ett redskap för fettförbränning
• Vätskans betydelse för fettförbränning
• Olika dieter
• Lightprodukter , något att ha?
• Kosttillskott för fettförbränning
• Undvik ämnena som minskar fettförbränningen!
• 40 frågor och svar om fettförbränning
• Två-veckors fettförbränningsprogram
Om Allt om fettförbränning 1:

April 2003: Allt om fettförbränning 1 är en av Fredrik Paulúns bästsäljande böcker. Det här är en ny reviderad upplaga av boken i enlighet med den allra senaste forskningen om ämnet. En effektiv fettförbränning är ett viktigt redskap för dig som vill gå ner i vikt, eller för dig som vill behålla din nuvarande vikt. Det är också en av de avgörande faktorerna för uthållighet inom alla idrotter, då en god fettförbränning gör att du på ett effektivt sätt kan utnyttja de enorma energireserver du har i form av kroppsfett. Det finns alltså mycket att vinna på att förbättra fettförbränningen, och att tillgodogöra sig kunskapen i den här boken.

Allt om fettförbränning 1 har här både fått nytt utseende och nya kapitel. Boken rymmer bland annat det senaste om fetternas betydelse, nya rekommendationer kring fettintag, det senaste om fettförbrännande kosttillskott, mer om läkemedel för viktminskning, nya frågor och svar om fettförbränning samt ett kapitel om HIIT (en ny träningsmetod för maximal viktminskning). Boken är baserad på vetenskapliga fakta, men är skriven på en populärvetenskaplig nivå som passar alla.

Fredrik Paulun är utbildad nutritionist och föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa. Han skriver regelbundet i ett flertal tidningar och har författat flera böcker med stor efterfrågan, bland annat: Allt om kosttillskott, Allt om fettförbränning 1, Allt om fettförbränning 2, Allt om glykemiskt index, Blodsockerblues, Ät, träna, prestera, 10 steg mot bättre form och hälsa och Den perfekta maten. Mer information finns på www.paulun.com.

Sidan skapad 2001-04-27 | Senast uppdaterad 2003-05-15 av