B&K - Tidningen - 2002 - Nummer 11 - Ledare

Ledare

Sidan skapad 2002-10-28
Uppdaterad 2004-08-03
 
B&K 11/2002

Ove Rytter

Ove Rytter, förlagschef:
[email protected]

 
Kommentarer
Maila eller använd formuläret nedan:

namn (valfritt):

e-post (om du vill ha svar):

meddelande:

Ledare från B&K Sports Magazine 11/2002:

Inga fnasiga prutthurtebudskap

När B&K Sports Magazine startade 1981 lovade jag mig själv att aldrig skriva om två saker; morötter och fotsvamp. Men nu har jag gjort det. Det finns till och med en morot avbildad (den senaste årsmodellen) i månadens presspytt.

Har förfallet börjat? Har jag tappat tråden, min dedikation och tron på hardcore-träning? Har min envisa kamp för den äkta gymträningen ballat ur, stagnerat eller har jag rentav helt resignerat? Har jag förfallit åt fnasiga prutthurtebudskap om fotfilar, rotfrukter, kruska och tarmsköljning?

Nejdå, inte alls.

B&K Sports Magazine är och förblir en tidning för dig som tränar på gym.

Vi vill med glimten i ögat fortsätta vår strävan att förmedla kunskap och inspiration, ofta okänd för den tillfällige gymturisten som, förhoppningsvis, hittar en B&K Sports Magazine och tecknar en prenumeration.

Fotsvamp då, frågar du dig kanske? Riskerar du som läsare även att se ett uppslag på mögliga tår med nagelsvamp framöver? Risken är oerhört liten. Såvida det inte visar sig att denna åkomma orsakar ett katabolt tillstånd, eller rentav är hypetrofiökande.

Denna månad har varit fruktansvärt rolig här på redaktionen. Vi har bland annat gjort en helt ny tidning, kallad B&K Sports Magazine STEEL. Det är en tidning för mannen som vill leva livet. Men samtidigt sköta kroppen.

Vi har tänkt, garvat, skapat, skrivit, fotat och tryckt...

Alan Bergström, fd redaktionschef på B&K Sports Magazine, har varit den konstnärlige idésjälen i projektet, med futuristiskt utsvävande tankar kring manlighet, absurda realiteter och träning.

Kul sa Bill. Läs sa Bull. Finns hos din tidningshandlare.

I denna späckade utgåva av B&K Sports Magazine ägnar vi en stor del åt en muskulär Grande Finale, där vi har förevigat Anders Graneheim. Tack för alla år Anders! Du är en kille som representerar vår sport på ett sätt som få har lyckats med.

Häng i denna utgåva även med och lär dig Johan Oldenmarks åtta favoritövningar och träna upp dina axlar med Pia Paldanius.

Vi ses!