B&K - Tidningen - 1997 - Nummer 4 - Ledare

Ledare

Sidan skapad 2002-04-01
Uppdaterad 2002-04-01
 
Sök på B&K:s webbplats
 

Sök på nätet med gymråttans favorit:

Sök på webben med Google

 
Kommentarer
Maila eller använd formuläret nedan:

namn (valfritt):

e-post (om du vill ha svar):

meddelande:

Från B&K Sports Magazine 4/1997:

Knäskadad bambi?

I denna utgåva av B&K Sports Magazine får du träffa tre individer som förändrat sina liv i gymmet. Tjockisen Tony Tömlund gick ner från fläbbiga 120 kg till muskulösa 70,5 kg! Kent Gustavson kämpade sig från cancer och personliga problem med sin träning. Och den lilla, elaka värstingen Hassan Sidibaba blev en stor, snäll björn. Om du har liknande berättelser, om dig själv eller någon annan, hör av dig till oss!

I detta nummer får du även hänga med till hjärtat: "The Mecca", i Venice, Kalifornien. Det är de vältränade kropparnas högborg, samt det tights- och bicepstätaste området i världen. Garanterat! Drömmer du om att åka dit och få träningsinspiration, rekommenderar vi att du sparar hela detta fylliga reportage, en komplett guide för en nyfiken bodybuilder.

Påsken till ära knäcker vi några ägg och synar innehållet, samt tar reda på hur fitnessproffset Mia Finnegan förbereder sin bejublade fria uppvisning.

Själv är jag just hemkommen från tre dagars brädåkning i våriga Åre. Jag konstaterade att tiden är förbi när man med kulmage kunde ploga sig ner för branten och imponera med en och annan skakig parallellsväng. Nu ser man istället tjejer och killar som hoppar, voltar och gör tricks på sina snowboards. De får alla "pensios" att sätta after ski-ölen i halsen. Dags att prova nästa vinter? En vältränad kropp, med tillhörande muskulatur, skapar de rätta förutsättningarna.

Inline skating, som tillhör våren för den aktiva, kräver även det explosiva quadriceps, balans och stabilitet i muskulaturen. Om du nu inte nödvändigtvis vill se ut som en obalanserad, knäskadad bambi på hal is, håller du i precis rätt blaska! Våren är definitivt här - och många börjar nu syna sin spegelbild lite extra. Det är hög tid att komma i form!

Till sist: I vårt omfattande fettförbränningsreportage får du råden som ligger så långt ifrån töntiga veckotidningstips du kan komma. B&K Sports Magazine ger dig fakta - inte falska drömmar.