B&K - Aktuellt inom Strongman - Vänerlandscupen Tjejklass + Elitklass, 10 augusti, Åmål

Vänerlandscupen Tjejklass + Elitklass, 10 augusti, Åmål

Sidan skapad 2002-08-18
Uppdaterad 2002-08-18
 
Sök på B&K:s webbplats
 

Sök på nätet med gymråttans favorit:

Sök på webben med Google

 
Kommentarer
Maila eller använd formuläret nedan:

namn (valfritt):

e-post (om du vill ha svar):

meddelande:

Rune Andersson rapporterar:
"I samband med festivalen Åmålshälga arrangerades deltävling nummer två i Vänerlandscupen för både Tjej- och Elitklass. En rejält stor publik följde tävlingarna hela dagen i det strålande sommarvädret.

Säffles Danny Andersson var nära att lyckas ta fem grensegrar, bara Rangar Kleiv blev för svår i Hercules Hold. Glädjande var att hela tre stycken norrmän kom till start, olyckligt var att Sturla Davidsen från Trondheim blev skadad i delgren två.

Resultat se protokoll. Vänerlandscupens Elitklass leds nu av Danny Andersson på 44 poäng före Trond Stenberg 39 poäng och Tomas Ödqvist på 34 poäng. Avgörandet bli i Vänersborg 31 augusti.

Tjejklassen samlade denna gång fyra flickor till start där vi saknade Anna Rosén, men hon kommer igen.

Intresset för tjejklassen har nu börjat ta fart, det är ganska många som har hört utav sig och även testat grenarna/sin styrka. Publikt är det ganska perfekt att blanda så här med tjejer och killar om inte deltagarantalet är för stort.

Anki vann tävlingen ohotad men de andra flickorna är på G. Resultat se protokoll. Vänerlandscupens Tjejklass leds nu av Anki Öberg, 47 poäng, före Razza Zahedi 41 poäng.