B&K - Länkar - Gymråttans WWW-tips - 4/2002

4/2002

Sidan skapad 2002-09-11
Uppdaterad 2002-09-11

Tillbaks till index för Gymråttans WWW-tips...

Sök på B&K:s webbplats
 

Sök på nätet med gymråttans favorit:

Sök på webben med Google

 
Kommentarer
Maila eller använd formuläret nedan:

namn (valfritt):

e-post (om du vill ha svar):

meddelande:

Gymråttans WWW-tips, från B&K Sports Magazine

Från B&K Sports Magazine 4/2002

Hittar man inte en webbplats om det/den man är intresserad. av kan man lika gärna starta en själv. Så har flera bakom några av månadens webbtips tänkt, sagt och gjort. Ser du en ouppfylld nisch sa blir mitt råd: go for it! Ok, det blir mer jobb än du föreställer dig, men de värdefulla erfarenheterna gör det mödan värt. Och du, tipsa mig om din sida...

The Arnold Fans

Okej, en favorit i repris. The Arnold Fan är nog den främsta fanwebbplatsen. Hur avgör man det? Tja, ifall de som jobbar med uppdateringen blir inbjudna av Arnold (och co) himself till pressvisningar och intervjutillfällen, så krävs det något alldeles extraordinärt för att ta titeln ifrån dem. Räkna med att det finns exklusivt material - direkt från källan.

Sweden's Strongest Man

Nu när årets säsong inom svensk strongman har startat vill du väl hålla dig uppdaterad om tävlingar och resultat, inte sant? Detta är rätt plats för just det. Robert Petersson har lyckats med att skapa en central knytpunkt för svenska strongmen och fans. Gracias amigo.

Sport & Prestation

Några av de områden du hittar välunderbyggd information om här är: Personlig Träning, träningsprogram, träningsrörelser, näringslära, fettförbränning samt svar på dina frågor av expertpanelen bestående av Stefan Croona (träning); Lars Thörnholm (kost); Monica Stragnefors (stress) samt Åsa Vestin (idrottskador). Vad väntar du på? Besök denna webbplats nu!

Punkis totala hängivelse till Sussi

Under januari månad gick det inte att gå ett kvarter eller åka t-bana i Stockholm utan att se Sussi Gustafsson på någon reklamplats. Den lilla solstrålen syns överallt! Den här webbplatsen, gjort av ett stort fan (Punkis.com, alias Magnus Keijser), har (nästan) allt om Sussi: intervjuer, videoklipp, bilder och hennes egna kommentarer i gästboken.

Arnoldmovies.com

Bakom denna sida står Ulf Kristensson, ett Arnoldfan från Göteborg! Fokus för Arnoldmovies.com ligger på - just det - Arnolds många filmer. Uppdaterad så det stänker om det, starkt jobbat!

ABC BodyBuilding

Ännu en webbplats (på engelska) med mycket aktivt forum - en kul variant är avdelningen för tips om muskelbyggande recept. Utöver forum finns det även illustrerade övningsinstruktioner, information om behandling av skador med mera. Hey, it's free! What more could you ask for...?

Svenska Styrkelyftförbundet

Jönköpings Styrkelyftarklubb

Vi får ofta frågor till redaktionen om styrkelyft (läs bänkpress). Jag brukar be frågeställarna kontakta sin lokala styrkelyftarförening där de kan få goda råd, träningstips, möta en trevlig klubbgemenskap, samt kanske inspiration till att pröva på att själva tävla.

Svenska Styrkelyftförbundet har den information du behöver om gällande regler, rekord och kommande tävlingar. En av de mest aktiva webbplatserna finner du hos Jönköpings Styrkelyftarklubb, som har mängder av ungdoms- och juniortävlande. Orsak och verkan? Besöker du webbplatsen får du säkert inspiration.

Coach SOS

En vanlig frågeställning till redaktionen är hur man bör träna för att bli bättre i "sin" idrott. Nåväl, här har du en webbplats där framstående coacher inom hockey, amerikansk fotboll, basket, tennis, friidrott, kampsporter och många fler idrotter delar med sig av sina tips och strategier. Webbplatsen behöver en uppdatering, men den information som finns här kan bli mycket värdefull för dig.

All About Nutritional Supplements

Neutral information om kosttillskott på internet! Nu skämtar du väl? Inte riktigt, för här är det användarna själva som får redovisa sina resultat (eller avsaknad av sådana) av olika kosttillskott. Läs igenom arkiven så bör du få du en hyfsad uppfattning om ditt planerade inköp (som ska ge dig de där maffiga överarmarna du så hett efterlängtar) är rätt för dig.