B&KAktuellt inom Bodybuilding - Anderzen Grand Prix 2002

Sidan skapad 2002-04-09
Uppdaterad 2002-06-15


Läs mer om gästposerande IFBB-proffset Geir Borgan Paulsen!

Läs mer

Rapport från Anderzen Grand Prix 2001
10 råd till dig som vill tävla i bodybuilding
Formtoppning för tävlande
Checklista för poseringsträning
Hur dömer domarna?
• IFBB:s amatörbodybuildingregler

 
Sök på B&K:s webbplats
 

Sök på nätet med gymråttans favorit:

Sök på webben med Google

 
Kommentarer

Maila
eller använd formuläret nedan:

namn (valfritt):

e-post (om du vill ha svar):

meddelande:

Hälsohuset, Sundsvall, 8 juni 2002:

Bilder från 2002 års AGP hos Nutrition Outlet (15 juni 2002)
Reportage och bilder från Anderzen Grand Prix 2001

Få av alla som är sugna vågar tävla i Bodybuilding. En nybörjartävling såsom Luciapokalen kan även den kännas överväldigande för en "absolute beginner" - kanske kvalitén på och mängden tävlande gör att man inte vågar ställa upp. Kenneth Andersson, Hälsohuset Sundsvall, har insett behovet av tävlingar som är ett lagom steg för nybörjaren likväl som en morot nog för den som tidigare tävlat. Resultatet är Anderzen Grand Prix - som i år avhålls för tredje gången. I år är arenan Sundsvalls Teater med 343 sittplatser på parkett, totalt över 700 sittplatser! Jo, byggnaden står kvar, trots att det brann nyligen...

Ifall du är sugen på att tävla, men väntar på "att du ska bli bra nog", minns då detta: Toppar du inte formen vet du inte vilka dina styrkor och svagheter egentligen är. Den där muskelgruppen du är så stolt över kanske "försvinner" under deffen - medan en muskelgrupp som under offseason sett svag ut visar sitt rätta jag allteftersom fettprocenten sjunker.

Kroppsbyggning är en illusionernas sport - passar du på att tävla tidigt i karriären kan du spara in många års gnetande för att återställa en försvunnen symmetri. Med ett klart och tydligt definierat mål kommer din träning och diet gå bättre än vad du kunnat ana!

Gör slag i saken, ställ upp i en skön vårtävling så är du sedan redo för Beach 2002. Kontakta Hälsohuset på 060-12 57 68 för mer information inför nästa år (tävlingsdatum den 8:a juni).

Anderzen Grand Prix innehåller tre klasser utan viktindelning: Amateur; för de som aldrig tidigare tävlat, Masters; för de som tidigare tävlat samt en overallklass.